Tietosuoja

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Kasvu- ja Kehityspalvelut Kas+Ke Oy

Palokankaantie 2
80710 Kontiolahti
Puh. 0407544707

Verkkosivuston osoite: https://kaske.fi


Rekisteriasioista vastaava henkilö:
Tero Savolainen
Sähköpostiosoite: tero.savolainen@kaske.fi

Rekisterin nimi:
Kasvu- ja Kehityspalvelut Kas+Ke Oy:n asiakasrekisteri
Rekisteriä käytetään Kasvu- ja Kehityspalvelut Kas+Ke Oy:n asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin.

Rekisteri sisältää asiakkaan tilauksen tai yhteydenoton yhteydessä luovuttamia tietoja: asiakkaan nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Rekisteriin tallennetaan tiedot asiakkaan tilaushistoriasta ja tilausten käsittelystä. 

Asiakas on luovuttanut rekisteriin tallennetut tiedot rekisterinpitäjän käyttöön tilatessaan palveluita tai rekisteröityessään sen asiakkaaksi tai vaihtoehtoisesti täyttäessään yhteydenotto/palautelomakkeen.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.


Kasvu- ja Kehityspalvelut Kas+Ke Oy ei luovuta rekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille.

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Asiakasrekisteri säilytetään sähköisessä muodossa. Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät. Halutessanne muuttaa tai poistaa asiakastietojanne teidän tulee olla yhteydessä rekisterin ylläpitäjään.