KasvuTiimi

Jokainen voi nähdä vain sen, minkä hän voi nähdä.

Tuo toisaalta mutkikkaan ja toisaalta tyhjän tuntuinen lause sisältää kuitenkin jotakin olennaista. Jokainen voi nähdä tilanteita vain kaiken oman kokemansa kautta. Jos on yksi katsoja, niin on vain yksi näkymä.

Yrityksen kasvuun saadaan merkittävästi voimaa, kun yrittäjä ottaa työntekijät kehittäjäkumppaneikseen. Usein esteenä on, että yrittäjää arveluttaa jakaa tietoa työntekijöiden kanssa. Vaikeutena moni yrittäjä sanoo myös sen, että oma johtajuus tuntuu kyseenalaistuvan, kun työntekijät pääsevät sanomaan omaa näkemystään koko yrityksen asioihin.

Meidän näkemyksemme mukaan asiantuntija on se, joka tekee käytännön työtä asiakkaalle. Hänet pitää saada kehittämään työn tekemisen tapoja ja koko organisaation rakenteita. Tämä vaatii johtajalta luottamusta työntekijään ja motivaatiota työntekijältä.

Kasvutiimi- mallimme avulla saat näkyville omia esteitäsi ja purettua niitä niin, että kehittämisvoiman kasvattaminen on mahdollista. Rakennamme yhdessä sinun kasvutavoitteita tukevan tiimin sekä sille toimintamallin ja kalenteroinnin.